Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تاکید دارد که دانشگاه‌های شیراز، در حوزه‌های مختلف مرجعیت دارند و همواره فعالیت‌های علمی و خلاقانه‌ای را پایه گذاری کرده‌اند.

محمدرضا شانه‌ساز شنبه ۲۸ تیر در حاشیه رونمایی از نمونه اولیه ونتیلاتور پرتابل در شیراز، با قدردانی از پژوهشگرانی که زمینه استقلال ایران را فراهم کرده‌اند، گفت: طوفانی از خلاقیت و پیشنهادهای علمی در شیراز و فارس جریان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز یکی از دانشگاه‌های مطرح کشور در حوزه‌های درمانی و تحقیقات پزشکی است، گفت: تولید نمونه اولیه دستگاه ونتیلاتور پرتابل، یک اقدام ارزشمند و مهم به شمار می‌رود که با کنار هم قرارگرفتن مجموعه‌های سلامت و مهندسی الکترونیک اجرایی شده است.

معاون وزارت بهداشت با اشاره به بحران کرونا ویروس در جهان و تحریم‌های ظالمانه اعمال شده بر علیه ایران، چنین اقداماتی را راهکارهای عملی برای کاهش هرچه بیشتر وابستگی‌ها به سایر کشورها و اتکاء بیشتر به دانشمندان و محققان و کارشناسان داخلی دانست.

شانه‌ساز همچنین از رشد ۴۵ برابری تولید ماسک و لباس‌های محافظتی در کشور خبر داد و گفت: داروهای درمان کرونا نیز در کوتاه ترین زمان ممکن تولید می شود.

رئیس سازمان غذا و دارو دانشگاه‌های شیراز، علوم پزشکی شیراز و دانشکده داروسازی را بسیار توانمند توصیف و ابراز امیدواری کرد که با وجود این مراکز علمی و تحقیقاتی شاهد برداشته شدن گام‌هایی در حوزه غذا،د ارو و تجهیزات پزشکی باشیم.

شانه‌ساز وظیفه مسئولان را هموار کردن راه محققان دانست و برای صدور مجوز و بسترسازی تولید انبوه دستگاه تنفس مصنوعی پرتابل اعلام آمادگی کرد و گفت: این دستگاه کاربردی و راهگشاست و می‌تواند در کاهش بار مراجعه به مراکز درمانی تاثیرگذار باشد.

او اضافه کرد: همکاری مجموعه مخابرات، فناوری اطلاعات و حوزه سلامت می تواند فرهنگسازی شود که در این زمینه گام های خوبی برداشته شده که می تواند راه را برای تولید تجهیزات پزشکی باز کند.

شانه ساز تاکید کرد: با وجود این تیم دانشمند و محقق و این توان فکری، می توان به آینده امیدوار بود. در کشور و به ویژه در استان فارس پشتوانه علمی قوی وجود دارد و امید است به زودی مجوزهای لازم برای تولید این محصول از وزارت بهداشت دریافت شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ورود ویروس کرونا به کشور، گفت: در این ایام بسیاری از دستگاه های حیاتی در کشور تولید شد و این دستگاه نیز قابلیت این را داراست که به مرحله تولید انبوه برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانشکده داروسازی شانه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۷۲۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • لباس مخصوص دوندگان کم آبی را جبران می‌کند
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز